titik barang anyar lan asli Mitsubishi Frequency Converter FR-E740-0.4K

Katrangan singkat:

FR-E740-0.4KNC kanggo 15KNC.FR-E720S-0.1KNC kanggo 2.2KNC.Fungsi komunikasi CC-Link.INVERTER.FR-E700-NC.INSTR.MANUAL UCTION (Applied).


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

Item

Spesifikasi

Negara Asal China (CN)
Katrangan 0.4KW 2.6A 480VAC FR-E740-0.4K
Dhuwur Net produk 373 mm
Panjang Net Produk 223 mm
Product Net Jembar 125 mm
Bobot Net Produk 7 kg
Kelas Enclosure IP21
Frekuensi 50Hz/60Hz
Tegangan Input 380v...480v
Tipe Pemasangan Wall Mount
Jumlah Fase 3
Output Saiki 5.6A
Daya Output 0,4KW

Pandu lan motor kanggo mesin dek laut sing didorong kanthi listrik lan winch lepas pantai

ABB. Viking Mariella.

Mesin dek sampeyan kudu bisa digunakake kanthi andal nalika nyukupi wektu sing paling ketat kanthi operasi sing paling lancar lan tanpa gangguan.Pramila kita ngembangake drive frekuensi variabel marine certified (VFD) kanthi program kontrol winch khusus.Program iki kanthi kontrol torsi langsung (DTC) menehi keuntungan tambahan kanggo ngilangi kabutuhan encoder motor utawa sensor sel beban, nyuda jumlah bagean lan nyuda pangopènan.

Makarya kanthi cedhak karo produsen winch, kita wis nggabungake pengalaman ekstensif menyang drive sing bisa digunakake karo macem-macem jinis winch laut lan lepas pantai.Sampeyan bisa nggunakake program kontrol apa wae, utawa ngatur kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.Pasangake drive kita karo motor laut LV kanggo supplier siji-mandeg sing didhukung dening layanan global lan jaringan dhukungan.

Kinerja.Kacepetan.linuwih.Kabeh penting nalika mbangun lan nglakokake winches dek sampeyan.

Jinis winch dilayani

  • Anchoring lan mooring winches
  • Winch penarik Tugboat
  • RoRo ramp winches
  • Winch kompensasi heave aktif (AHC).
  • Spooling winches
  • Winches lepas pantai

 

Drive kanggo kompresor lan blower

Kita bisa ngatasi tekanan kasebut

compressor-margin

Kompresor nduweni peran penting, saka nguwasani alat pneumatik ing jalur produksi nganti pendinginan lan pendinginan.Nggunakake drive kita bisa mbantu sampeyan ora mung nyuda kabutuhan pangopènan, nanging uga mbantu sampeyan ngirit energi.Drive frekuensi variabel kita kanthi kontrol torsi langsung (DTC) kanthi cepet nanggepi beda tekanan discharge, duwe kontrol torsi sing dibutuhake supaya tekanan tetep stabil, saka panjaluk torsi dhuwur nalika wiwitan nganti panggunaan terus-terusan.
Drive kita mbantu sampeyan ngirit energi sajrone konsumsi kanthi beban sebagean.Drive bakal beda-beda kacepetan motor kompresor kanggo cocog karo dikarepake saiki.Dheweke uga cepet nanggepi panjaluk supaya sampeyan ora kudu njaga tekanan discharge sing luwih dhuwur kanggo menehi ganti rugi.Lan layanan lan jaringan dhukungan global ABB njamin manawa kompresor sampeyan beroperasi ing endi wae.

wiwitan Gamelan.Kontrol torsi dhuwur.Ngirit energi.Kabeh penting nalika sampeyan nggoleki cara kanggo mbukak kompresor kanthi luwih efisien.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED