• 微信图片_20210528120323
  • ethercat-panasonic-servodrives-pressbrake

sugeng rawuh

Babagan awake dhewe

Sawise lulus saka Universitas Sichuan ing taun 2000, Pak Shi (pendiri Perusahaan Hongjun) gabung karo Sany Heavy Industry Co., Ltd. lan kerja ing bengkel crane crawler Sany minangka manajer bengkel, saka kene Pak Shi sesambungan karo akeh wong. peralatan otomasi pabrik kayata mesin bubut CNC, mesin panggilingan CNC, pusat mesin CNC, alat mesin EDM kawat CNC, alat mesin CNC EDM, mesin pemotong laser lan robot welding otomatis lan saka kene dheweke prédhiksi manawa otomatisasi ing pabrik bakal dikembangake kanthi cepet. ing dekade sabanjure!Nanging kahanan sing paling serius yaiku akeh pabrik sing ora bisa entuk suku cadang pangopènan kanthi kacepetan sing dibutuhake lan kanthi biaya sing bisa ditampa!Tuku otomatis…

solution1