MSMD082P1S Panasonic A4 ac servo motor

Katrangan singkat:

Nomer Part MSMD082P1S
produk MINAS A4 Family Servo motor
Rincian Inersia rendah, jinis kabel timah, IP65
FAQ Data 2D/3D bisa diundhuh kanthi milih format file data CAD saka situs njaba ing ngisor iki.
Bukak situs web CADENAS WEB2CAD Inc.

Data 2D (DXF) bisa diundhuh saben seri saka kaca ing ngisor iki. (Kasedhiya minangka file sing dikompres.)
Bukak kaca download CAD (data 2D).

jeneng produk MINAS A4 Family Servo Motor


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: