SGMJV-01ADA21 Yaskawa 100w servo motor

Katrangan singkat:

  • Produsen: Yaskawa
  • No produk: SGMJV-01ADA21
  • Tipe Produk: Motor Servo
  • Dirating output: 01 = 100W


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

  • Tegangan sumber daya: A = 200 VAC
  • Encoder serial : D = 20-bit incremental
  • Urutan revisi desain: A = Standar
  • Ujung poros : 2 = Lurus tanpa kunci
  • Pilihan: 1 = Tanpa segel lenga
  • kW: 0,1 Kilo Watt
  • Tegangan: 200 VAC
  • Tipe Motor Servo: Rotary
  • Rated Speed: 3.000 RPM
  • Kacepetan Max: 6.000 RPM
  • Tipe Pemasangan: Flange Mount
  • Tipe Encoder: Incremental
  • Resolusi Bit Encoder: 20 BIT
  • Torsi pancet (Nm): 0,318
  • Torsi Puncak (Nm): 1.11
  • Torsi Konstan (Oz-In): 45
  • Torsi Puncak (Oz-In): 157.2
  • Torsi pancet (Lb-In): 2.812,5
  • Torsi Puncak (Lb-In): 9,825
  • Rem: Ora
  • Segel Shaft: Ora
  • Inersia: Sedheng
  • Rating IP: IP65
  • Persetujuan: UL;CE;cUL Diakoni
  • Bobot pangiriman: 5.5Kg

Aplikasi Produk

Produk motor servo akeh digunakake ing piranti mesin, mesin tekstil, mesin nyulam, peralatan bank, pambuka lawang otomatis, mesin nyapu, mesin kemasan, instrumen pendidikan, mesin Cementing, peralatan perawatan kesehatan, otomatisasi gudang, robot industri, sabuk conveyor, kamera otomatis. fokus, kendaraan robot, sistem pelacak surya, pemotong logam & mesin pembentuk logam, posisi antena, pengerjaan kayu, CNC, tekstil, mesin cetak, printer, mesin ATM, mesin jahit, lengen mesin, alat ukur sing tepat, peralatan medis, lift lan liya-liyane .

Profil Perusahaan

Iki Hongjun Science and Technology Co., Ltd, salah sawijining pemasok produk kontrol industri paling profesional ing China, sing wis nyediakake layanan siji-mandeg sing sampurna kanggo para pelanggan ing lapangan iki sajrone pirang-pirang taun.

Produk utama kita kalebu:

1. Produk sistem servo kayata motor servo, driver motor servo saka Siemens, Panasonic, Mitsubishi, Delta, TECO, YASKAWA, Leadshine, lsp.

2. Produk gerak linier kayata rel panduan linier, guideway linier, sekrup bola, modul linier, robot sumbu tunggal saka HIWIN, TBI, THK, ABBA, PMI, CPC, lsp.

3. Produk sensor saka SICK, OPTEX, OMRON, AUTONICS, lsp.

4. Alat pemotong CNC saka SANDVIK, KENAMETAL, ISCAR, Kyocera, SUMITOMO, Diamond, lsp.

5. Konverter frekuensi, PLC, pengontrol suhu, silinder udara, sistem kontrol numerik, gearbox planet, motor stepper, motor spindle, motor hub lan liya-liyane.

Layanan kita:

1. Nalika nampa Inquiries utawa pesen liyane saka pelanggan, kita bakal reply ing wektu cendhak banget.We lagi ing baris kanggo pelanggan kanggo wektu sing dawa banget saben dina;

2. Kita nyedhiyakake pelanggan ora mung model standar, nanging uga produk sing disesuaikan;

3. Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim motor kanthi apik lan kemasan sing tepat sawise wektu timbal pangiriman sing cendhak.Kita bakal nyedhiyakake saran teknis sing dibutuhake yen dibutuhake;

4. Kita janji bakal menehi kabeh pelanggan layanan sawise-sales sampurna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: