SGMCS-10C3C11 Yaskawa Servo Motors SGMCS Series

Katrangan singkat:

Yaskawa servo
Nomer Item: SGMCS-10C3C11
Nomer Item Mfg :SGMCS-10C3C11
Seri: SGMCS


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

Ringkesan

Yaskawa

Servo Motors, SGMCS Series

Item# SGMCS-10C3C11 - DD SRV MTR, 175MM OD, 10NM RTD, 20B ENC

Informasi Seri SGMCS
  • Sambungan Langsung kanggo Muat Nambah Kaku Torsional
  • Akurasi Positioning Disetujui
  • Low Swara Swara
  • Priksa Kesalahan Ngilangi Obah sing Ilang saka Gangguan Listrik
  • Ora Maintenance kanggo Lubrication

Garis servomotor SGMCS dirancang kanggo aplikasi drive langsung ing ngendi beban langsung dipasang ing permukaan motor.Teknologi drive langsung ngilangake backlash, nyuda jumlah komponen mechanical, lan menehi sistem mechanical kaku kanggo aplikasi dinamis dhuwur.Lubang pemasangan sing wis ditabuh lan poros kothong ngidini macem-macem desain mesin.

Spesifikasi

Nomer Item: SGMCS-10C3C11
Merk: Yaskawa
Kategori barang:Motor
Subkategori:Servo
Seri: SGMCS
Seri Produk Mfg: Sigma 5
kW: 0,209 KiloWatt
Tegangan: 200 VAC
Tipe Servomotor: Direct Drive
Rated Speed: 200 RPM
Kacepetan Max: 400 RPM
Tipe Pemasangan: Flange Mount
Tipe Encoder: Absolute
Resolusi Bit Encoder: 20 BIT
Torsi pancet (Nm):10
Torsi Puncak (Nm):30
Torsi pancet (Oz-In): 1,416.11
Torsi Puncak (Oz-In):4,238.34
Torsi pancet (Lb-In): 88,5
Puncak Torsi (Lb-In): 264.9
Rem: Ora
Rating IP:IP42
Persetujuan: UL; CE; cUL Diakoni
Gambar No.:MOTO_SERVO_SGMCS_DIRECTDRIVE
H x W x D: 5.11 in x 3.54 in x 5.11 in
Bobot Net: 22 lb 9 oz
Bobot reged: 22 lb 9 oz

Aplikasi Produk

Produk motor servo akeh digunakake ing piranti mesin, mesin tekstil, mesin nyulam, peralatan bank, pambuka lawang otomatis, mesin nyapu, mesin kemasan, instrumen pendidikan, mesin Cementing, peralatan perawatan kesehatan, otomatisasi gudang, robot industri, sabuk conveyor, kamera otomatis. fokus, kendaraan robot, sistem pelacak surya, pemotong logam & mesin pembentuk logam, posisi antena, pengerjaan kayu, CNC, tekstil, mesin cetak, printer, mesin ATM, mesin jahit, lengen mesin, alat ukur sing tepat, peralatan medis, lift lan liya-liyane .

Profil Perusahaan

Industri

Kemasan

Teknologi otomatisasi, produk lan solusi kanggo nambah proses kemasan.

Panganan lan Wedang

Solusi otomatisasi sing nyedhiyakake kualitas, kinerja lan linuwih kanggo panganan lan minuman.

Penanganan Material

Precise, dipercaya, kemampuan nangani dhuwur lan gampang kanggo nggunakake produk lan sistem kanggo nangani materi.

Layanan kita:

1. Nalika nampa Inquiries utawa pesen liyane saka pelanggan, kita bakal reply ing wektu cendhak banget.We lagi ing baris kanggo pelanggan kanggo wektu sing dawa banget saben dina;

2. Kita nyedhiyakake pelanggan ora mung model standar, nanging uga produk sing disesuaikan;

3. Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim motor kanthi apik lan kemasan sing tepat sawise wektu timbal pangiriman sing cendhak.Kita bakal nyedhiyakake saran teknis sing dibutuhake yen dibutuhake;

4. Kita janji bakal menehi kabeh pelanggan layanan sawise-sales sampurna.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: