Yaskawa 200w ac servo motor SGM7J-02A7A2C

Katrangan singkat:

  • 24-bit encoder resolusi dhuwur diinstal
  • Efisiensi dhuwur, generasi panas sing kurang
  • Downsizing nganti 20%
  • Flange kompatibel karo Sigma-5
  • Inersia medium, kacepetan dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

  • INPUT POWER SUPPLY
  • 200 V
  • RATED OUTPUT
  • 0,2 kW
  • SHAFT END
  • Lurus tanpa kunci
  • RESOLUSI ENCODER
  • 24 dicokot
  • JENIS ENCODER
  • Absolute
  • PILIHAN
  • Kanthi nyekeli rem (24 VDC)
  • Dhuwur
  • 74,7 mm
  • JABUR
  • 60 mm
  • JABUR
  • 140 mm
  • BOBOT
  • 1,4 kg
  • MOMENT Allow diijini saka inersia
  • 15 kaping
  • NILAI TORSI
  • 0,637 Nm
  • INSTANTANEOUS MAKSIMUM torsi
  • 2,23 Nm
  • RATED MOTOR SPEED
  • 3 000 1/min
  • KECEPATAN MOTOR MAKSIMUM
  • 6 000 1/min
  • MOTOR MOMEN INERTIA
  • 0,333 x10⁻⁴ kg·m²
  • DIMENSI FLANGE (LC)
  • 60 mm
  • DIAMETER FLANGE (LA)
  • 70 mm
  • DIAMETER END SHAFT (S)
  • 14 mm
  • PANJANG ENDANG (Q)
  • 30 mm

SGM7J--50W - 1.5kW, Inersia Sedheng

SGM7J dirancang kanggo nggedhekake responsif ing aplikasi sing cocog karo beban sing tepat penting banget.Kulawarga motor servo rotary inersia medium iki digawe kanthi aplikasi kapasitas sing sithik, nanging bisa nanggapi kanthi kecepatan sing dirating nganti 3000 rpm lan rating torsi nganti 2,39 Nm (21 in-lb) nalika aplikasi mbutuhake.Resolusi encoder 24-bit njaga akurasi posisi sing unggul ing industri ing kahanan operasi apa wae.

Fitur

  • Resolusi encoder 24-bit
  • Luwih kompak tinimbang motor liyane karo ratings padha, kanggo pas luwih apik ing spasi nyenyet
  • Rampung kompatibel karo Sigma-7 servos
  • Neodymium wesi boron wesi sembrani permanen karo Kapadhetan flux dhuwur nyuda ukuran rotor
  • Sirkuit magnetik sing canggih lan geometri gulung sing paling optimal menehi torsi cogging sing sithik
  • Dirating safety ing SIL 3 (IEC 61508)
  • IP67 dirating kanggo resistance kanggo bledug, ngumbah banyu
  • Fungsi ing suhu ndhuwur 60oC, dhuwur ndhuwur 2000 ft.
  • Torsi akselerasi puncak nganti 300% saka torsi sing dirating
  • Torsi puncak bisa dijaga nganti telung detik
  • Kacepetan sing dirating 3.000 rpm, kacepetan maksimal 6.000 rpm
  • Nganggo 20% luwih adhem tinimbang produk generasi sadurunge
  • Nyekel Brake lan Shaft Seal pilihan kasedhiya

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: