Produsen produk teknologi tinggi Rusia

UNIC Group of Companies minangka produsen produk berteknologi tinggi Rusia.Iki didegaké ing basis saka Lomonosov Moscow State University.

Dheweke nggawe produksi berteknologi tinggi pisanan ing Rusia saka segel non-asbes lan bahan tahan api generasi anyar lan wis bisa entuk reputasi ing pasar minangka mitra sing bisa dipercaya. Bantuan konsumen ing kabeh industri supaya produksi luwih dipercaya, luwih aman. lan luwih larang.

Grup Perusahaan UNIC minangka siji-sijine ing Rusia sing duwe siklus produksi lengkap bahan penyegel lan produksi produk, saka pangolahan grafit alami lan pabrik foil grafit nganti produksi otomatis produk pungkasan saka macem-macem.Kajaba iku, UNICha minangka produksi bahan tahan api lan bahan komposit.
Perusahaan wis ngetrapake standar manajemen mutu ISO 900:2015.

Produk sing ditawakake yaiku motor servo Inovance + drive servo

Siemens PLC + HMI


Wektu kirim: Apr-29-2022