Salah sawijining perusahaan dagang lokal paling gedhe ing Vietnam

Perusahaan iki diadegaké ing 2015 kanthi staf pengalaman pirang-pirang taun ing bidang otomasi, transmisi, industri lan peralatan kontrol, peralatan listrik kapal, Robotika.Kanthi upaya saben anggota perusahaan, distributor lan kabeh pelanggan setya Phuc An, kita setya dadi perusahaan terkemuka ing Vietnam sing nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan.keunggulan teknis lan kelestarian kualitas.

Kita wis dagang wiwit 18 taun, lan kita kenek karo pelanggan.Bisa nyedhiyakake produk sing dibutuhake pelanggan, lan wektu nanggepi cepet banget, sing bisa njamin saluran pasokan lan kualitas produk.Lan bisa nyedhiyakake kabeh dokumen sing dibutuhake pelanggan sacara lokal.
Sawise njamin masalah ing ndhuwur, kita wis nindakake kerjasama sing lancar karo para pelanggan nganti 2022!

Produk sing kita nyedhiyakake yaiku:
1. Relay Omron, sensor
2. Komponen pneumatik SMC, FESTO
3. Siemens PLC lan produk liyane
4. Mitsubishi Servo
5. Inverter Danfoss


Wektu kirim: Apr-20-2022