Perusahaan ahli listrik Italia - khusus ing lemari listrik khusus

Dheweke ngurusi perakitan lan kabel distribusi listrik lan panel otomatis, lan kanthi desain lan instalasi sing pungkasan.padha perusahaan didegaké ing 1995 ing basis saka pengalaman profesional karo liwat sepuluh taun pengalaman.
Dheweke kerja sama karo installer sistem lan produsen mesin, nggawe panel listrik lan sistem sing ana gandhengane ing mesin, uga menehi pitulung teknis kanggo modifikasi utawa ndandani panel lan mesin (saka pihak katelu lan produksi langsung).
Dheweke nawakake solusi listrik lan otomatisasi, duwe staf spesialisasi terus-terusan lan latihan babagan pangembangan teknologi, supaya bisa njamin layanan pre lan post sales sing berkualitas.

Dheweke utamane tuku:
Delta PLC, HMI, Inverter…
Ing mangsa ngarep perlu:
Kabel, Sensor, Catu daya, Relay, relay lan pangkalan, Counter, timer,…


Wektu kirim: Feb-15-2022