Pangembangan, desain, produksi lan marketing peralatan CNC kanggo nglereni, panggilingan, mesin lan engraving

big-pt-654-sobrenos-01png

Op minangka perusahaan Portugis, bagéan saka Tecmacal Group, sing ngembangake lan mrodhuksi peralatan CNC kanggo nglereni, ngukir lan mesin kanthi panggilingan, piso, laser, plasma lan jet banyu lan liya-liyane.

Fleksibilitas peralatan iki, saka struktur baja utawa aluminium, mesin sing beda-beda, dimensi sing beda-beda, macem-macem sistem lan teknologi, ngidini panggunaan ing sektor kegiatan sing paling maneka warna lan bahan sing paling maneka warna.

Sektor kegiatan: pariwara, pengerjaan logam, konstruksi, furnitur, mobil, cetakan, alas kaki, gabus, aeronautika, [...].
Bahan: kayu, akrilik, PVC, keramik, kulit, gabus, kertas, kardus, komposit, plastik, aluminium, [...]

Kanthi dhukungan saka Kantor R&D Internal lan kantor teknis, kabeh peralatan Optima nawakake kamungkinan adaptasi kanggo kabutuhan pelanggan lan spesifik karya sing arep dikembangake, uga njamin evolusi terus-terusan produk sing ditawakake ing pasar.
Minangka salah siji saka kekuatan, versatility lan responsif kanggo proyek digawe-kanggo-ukuran, prinsip Optima ora tau nolak tantangan anyar.


Wektu kirim: Mar-21-2022