CIMC Vehicles (Group), pimpinan global ing manufaktur semi-trailer lan kendaraan tujuan khusus.

CIMC Vehicles (Group) Co., Ltd. (kode saham: 301039.SZ/1839.HK) iku pamimpin global ing manufaktur high-end semi-trailer lan kendaraan khusus.Miwiti produksi lan dodolan semi-trailer ing 2002 suwene 9 taun berturut-turut wiwit 2013. Njaga volume penjualan semi-trailer nomer 1 ing donya.Perusahaan nindakake produksi, dodolan lan layanan sawise-sales pitung jinis semi-trailer ing pasar global utama;ing pasar Cina, perusahaan minangka produsen awak kendaraan khusus sing kompetitif lan inovatif, uga produsen awak van ringan..1646216833(1) 1646217030 1646217443(1) 1646217393(1)

Grup kasebut kanthi lengkap ngrembug babagan dalan pangembangan industri ing wangun saiki, ngusulake rencana pangembangan "mbangun sistem manufaktur dhuwur kanggo nyukupi owah-owahan utama", lan ngrumusake rencana kerja kanggo mbangun sistem manufaktur kanthi lengkap kanggo Kendaraan CIMC.Ing sawetara taun kepungkur, Group pisanan wis diadegaké "merusu" sistem pabrik sing makili tingkat manufaktur dhuwur-mburi saka industri, lan wis ditetepake modul produk utama.

Kanggo wektu sing suwe, perusahaan wis fokus ing bisnis manufaktur kendaraan semi-trailer, puncak kendaraan khusus, van kulkas, lan sapiturute, fokus ing riset lan pangembangan teknologi produk lan upgrade proses manufaktur.


Wektu kirim: Mar-02-2022