Perusahaan dagang produk industri gedhe ing Korea

  • M Trading Co., Ltd. wis nggawe jaringan global karo manufaktur lan eksportir ing Amerika Serikat, Eropa, China, Jepang, lan kabeh ndonya, saka manufaktur sing misuwur ing donya nganti produk perusahaan cilik lan menengah manca. ora pati ngerti ing Korea lan produk mandheg.Selaras karo iki, dheweke terus-terusan nggawe inovasi kanggo nyedhiyakake produk kanthi rega sing murah lan kanthi cepet kanthi pengalaman lan kawruh sing dawa.
  • M Trading Co., Ltd. ora mung nyedhiyakake bahan industri, mesin, piranti inti, bahan mentah lan macem-macem produk saka sak ndonya liwat jaringan global, nanging uga nyedhiyakake macem-macem lapangan industri saka diagnosis presisi nganti konsultasi lan ndandani sing ora bisa ditanggulangi. ing lapangan industri.Padha kene kanggo bantuan.Kajaba iku, Dheweke terus-terusan ngupayakake kepenak pelanggan, kalebu nyewa pabrik produksi OEM ing jaban rangkah kanggo nyuda biaya produksi.
  • M Trading Co., Ltd.. tansah mikir saka titik customer kang tampilan karo bebener lan goroh, lan bakal dadi perusahaan sing terus-terusan bebarengan minangka partner luwih terkenal saka partner bisnis.

Produk sing kita tawarake kanggo dheweke yaiku:

1. Yaskawa line servo motor

2. Modul

3. Rotary Actuator


Wektu kirim: Jan-28-2022