Pangiriman saiki rada alon amarga covid-19!

Covid-19 wis serius maneh ing HONGKONG!

Amarga wabah parah ing Hong Kong, barang-barang kasebut bakal antri nganti seminggu sadurunge dijupuk kanthi ekspres sajrone transit ing Hong Kong.

Iki bakal suwene udakara 3 minggu, elinga!Matur nuwun kanggo pangerten.


Wektu kirim: Mar-04-2022