Delta ujar manawa drive servo Asda-A3 cocog kanggo robotika

Delta ngandika seri Asda-A3 saka AC servo drive dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake respon kacepetan dhuwur, tliti dhuwur lan gerakan Gamelan.
Delta ngaku kemampuan gerakan sing dibangun ing drive "sampurna" kanggo alat mesin, manufaktur elektronik, robotika lan mesin kemasan/printing/tekstil.
Perusahaan kasebut nambahake manawa Asda-A3 entuk manfaat saka fitur encoder absolut sing nyedhiyakake kinerja sing apik lan respon frekuensi 3,1 kHz.
Iki ora mung nyuda wektu persiyapan, nanging uga nambah produktivitas ing resolusi 24-bit.
Yaiku 16,777,216 pulsa / revolusi, utawa 46,603 pulsa kanggo 1 derajat.
Piranti lunak pangguna-loropaken kanthi antarmuka grafis lan tuning otomatis nyilikake wektu komisioning lan nyederhanakake implementasine.
Kajaba iku, desain kompak saka Asda-A3 seri servo drive nemen nyuda papan instalasi lan nggampangake noto ing kabinèt kontrol.
ASDA-A3 uga kalebu fitur kontrol gerakan maju kayata E-CAM (dikonfigurasi kanthi apik kanggo gunting mabur lan gunting rotary) lan 99 mode kontrol PR canggih kanggo gerakan sumbu tunggal sing fleksibel.
Asda-A3 menehi fungsi dipatèni geter anyar lan gampang-kanggo-nggunakake editing lunak konfigurasi Asda-Soft kanggo pangguna cepet ngrampungake fungsi servo poto-tuning.
Nalika nggunakake mekanisme sing elastis banget kayata sabuk, Asda-A3 nyetabilake proses kasebut, ngidini pangguna nyetel mesin kanthi wektu stabil sing kurang.
Drive servo anyar kalebu saringan kedudukan otomatis kanggo dipatèni resonansi, nggoleki resonansi ing wektu kurang kanggo nyegah karusakan mesin (5 set saringan kedudukan karo bandwidth luwes lan band frekuensi nganti 5000 Hz).
Kajaba iku, fungsi diagnostik sistem bisa ngetung kekakuan mesin liwat koefisien gesekan viscous lan konstanta spring.
Diagnostik nyedhiyakake tes kesesuaian setelan peralatan lan nyedhiyakake data kahanan nyandhang sajrone wektu kanggo ngenali owah-owahan ing mesin utawa peralatan tuwa kanggo nyedhiyakake setelan sing cocog.
Uga njamin kontrol daur ulang sing ditutup kanggo akurasi posisi lan ngilangi efek backlash. Dirancang kanggo CanOpen lan DMCNet kanthi fungsi STO (Safe Torque Off) sing dibangun (sertifikasi ditundha).
Nalika STO diaktifake, daya motor bakal dipateni. Asda-A3 20% luwih cilik tinimbang A2, tegese papan instalasi kurang.
Asda-A3 drive ndhukung macem-macem motor servo. Iku njamin desain kompatibel sakdurunge motor kanggo panggantos mangsa.
Motor servo seri ECM-A3 minangka motor servo AC magnet permanen presisi dhuwur, sing bisa digunakake karo driver servo AC 200-230 V Asda-A3, lan daya opsional saka 50 W nganti 750 W.
Ukuran pigura motor yaiku 40 mm, 60 mm lan 80 mm. Kasedhiya rong model motor: inersia dhuwur ECM-A3H lan inersia rendah ECM-A3L, dirating ing 3000 rpm. Kacepetan maksimal yaiku 6000 rpm.
ECM-A3H nduweni torsi maksimum 0,557 Nm nganti 8,36 Nm lan ECN-A3L nduweni torsi maksimum 0,557 Nm nganti 7,17 Nm
Uga bisa digabungake karo Asda-A3 220 V seri servo drive ing sawetara daya saka 850 W kanggo 3 kW. Ukuran pigura kasedhiya 100mm, 130mm lan 180mm.
Rating torsi opsional 1000 rpm, 2000 rpm lan 3000 rpm, kacepetan maksimum 3000 rpm lan 5000 rpm, lan torsi maksimum 9,54 Nm nganti 57,3 Nm.
Disambungake menyang kertu kontrol gerakan Delta lan pengontrol otomatisasi sing bisa diprogram MH1-S30D, sistem drive linear Delta bisa menehi solusi sing cocog kanggo aplikasi kontrol gerakan multi-sumbu ing macem-macem industri otomatisasi.
Robotika lan Automation News didegake ing Mei 2015 lan saiki dadi salah sawijining situs sing paling akeh diwaca.
Mangga nimbang ndhukung kita kanthi dadi pelanggan mbayar, liwat pariwara lan sponsor, utawa tuku produk lan layanan liwat toko kita - utawa kombinasi kabeh ing ndhuwur.
Situs web iki lan majalah sing gegandhengan lan buletin mingguan diprodhuksi dening tim cilik wartawan lan profesional media sing berpengalaman.
Yen sampeyan duwe saran utawa komentar, please aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang alamat email ing kaca kontak kita.


Wektu kirim: Apr-20-2022