MSMF102L1G6M Panasonic servo motor A6 1000w

Katrangan singkat:

Nomer Part Produk Pesanan Khusus MSMF102L1G6M
produk Motor Servo Kab
Rincian Low inersia, jinis konektor
jeneng produk MINAS A6 Family Servo Motor
Fitur 50 W nganti 22 kW, Sumber daya input kanggo Driver: Tegangan DC 24 V/48 V・AC 100 V/200 V/400 V, 23 bit Absolute/Incremental・Encoder Absolute/Inkremental tanpa baterei, Respons frekuensi 3.2 kHz


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

Spesifikasi Detail

Item Spesifikasi
Nomer Part MSMF102L1G6M
Rincian Low inersia, jinis konektor
Jeneng kulawarga MINAS A6
Seri Seri MSMF
Jinis Kurang inersia
Produk Special Order Produk Special Order
Ati-ati kanggo produk pesenan Khusus Mangga nyingkiri motor, utawa peralatan sing ngemot motor kanggo disebarake menyang Jepang, utawa wilayah liyane liwat Jepang.
Kelas perlindungan IP67
Babagan Enclosure Kajaba bagean puteran poros output lan bagean pin nyambungake konektor motor lan konektor encoder.
Kahanan Lingkungan Kanggo rincian liyane, waca pandhuan instruksi.
Flange ukuran sq 100 mm sq.
Flange ukuran persegi (Unit: mm) 100
Konfigurasi timbal-metu motor Konektor
Konektor encoder motor Konektor motor: JL10,
Konektor encoder: ukuran gedhe JL10
Babagan konektor encoder Motor Konektor JL10 (ukuran gedhe): Uga ditrapake kanggo jinis screwed
Kapasitas sumber daya (kVA) 2.4
Spesifikasi Tegangan 200 V
Dirating output 1000 W
Rated saiki (A (rms)) 6.6
Nyekel rem tanpa
Bobot (kg) 3.6
Segel lenga karo
poros dalan kunci
Torsi Rated (N ⋅ m) 3.18
Torsi stall terus menerus (N ⋅ m) 3.82
Sedhela Max.torsi puncak (N ⋅ m) 9.55
Maks.saiki (A (op)) 28
Frekuensi rem regeneratif (kaping / min) Tanpa pilihan: Ora ana watesan
Kanthi pilihan: Ora ana watesan
Pilihan (Resistor regeneratif eksternal) Part No. : DV0P4284
Babagan frekuensi rem regeneratif Mangga deleng rincian [Deskripsi Spesifikasi Motor] , Cathetan: 1, lan 2.
Kacepetan rotasi sing dirating (r/min) 3000
Dirating rotasi Max.kacepetan (r/min) 5000
Momen inersia rotor (x10-4kg ⋅ m²) 2.15
Rekomendasi wayahe rasio inersia saka mbukak lan rotor 15 kaping utawa kurang
Babagan rasio momen inersia sing disaranake saka beban lan rotor Mangga deleng rincian [Deskripsi Spesifikasi Motor], Cathetan: 3.
Rotary encoder: specifications Sistem Absolut/Inkremental 23-bit
Kabar Nalika nggunakake encoder Rotary minangka sistem tambahan (ora nggunakake data multi-giliran), aja nyambung baterei kanggo encoder absolut.
Encoder Rotary: Resolusi 8388608

 

Beban sing diidini

Item Spesifikasi
Sajrone perakitan: Beban radial P-arah (N) 980
Sajrone perakitan: Beban dorong A-arah (N) 588
Sajrone perakitan: Beban dorong arah B (N) 686
Sajrone operasi: Beban radial P-arah (N) 490
Sajrone operasi: Beban dorong A, arah B (N) 196
Babagan beban sing diidini Kanggo rincian, waca [Deskripsi Spesifikasi Motor] "Beban sing Diidini ing Poros Output".

Motor sing dilindhungi dening segel minyak sing kenceng banget, kenceng lenga (kanthi lambe proteksi) wis ditambahake ing barisan produk motor sing dilengkapi segel minyak saka spesifikasi konvensional.Segel lenga saka jinis motor iki digawe saka bahan tahan panas sing luwih dhuwur.

Sampeyan bisa milih jinis motor sing cocog miturut lingkungan aplikasi kayata bledug, bubuk utawa sambungan gear.

Oil-seal (karo lambe protèktif) ora kasedhiya kanggo MSMF motor karo ukuran flange 80 mm utawa luwih cilik.

Motor MQMF lan MHMF kanthi ukuran flange 80 mm utawa luwih cilik diwenehake karo segel lenga (karo lambe protèktif) ora kompatibel karo model A5 Family.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: