MSMF042L1A2M Panasonic A6 400w motor servo tanpa rem

Katrangan singkat:

Nomer Part Produk Pesanan Khusus MSMF042L1A2M
produk Motor Servo Kab
Rincian Low inersia, jinis kabel timbal
jeneng produk MINAS A6 Family Servo Motor
Fitur 50 W nganti 22 kW, Sumber daya input kanggo Driver: Tegangan DC 24 V/48 V・AC 100 V/200 V/400 V, 23 bit Absolute/Incremental・Encoder Absolute/Inkremental tanpa baterei, Respons frekuensi 3.2 kHz


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: