Poros pindho PLS60 Ratio25 Two Stage Planetary Gearbox

Katrangan singkat:

Poros pindho PLS60 Ratio25 Two Stage Planetary Gearbox

Reducer Hongjun: biasane dicocogake karo motor servo lan motor stepper sing digunakake, utamane kanggo nyuda kecepatan motor.
Seri PLS yaiku untu lurus, batang ganda lan backlash biasane saka 7arcmin nganti 12arcmin.Backlash beda yen rasio reduksi saka produk tindakake-munggah beda


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Detail

Item Spesifikasi
jeneng produk Gearbox planet
Tipe Gear Spur gear
Nomer model PLS60
rasio tataran siji 3:1 4:1 5:1 7:1 10:1
backlash <7 arcmin
Mtach to Kabeh motor servo merek, kabeh motor stepper merek

 

Kotak gear planet minangka produk industri sing akeh digunakake, sing bisa nyuda kacepetan motor lan nambah torsi output.Reducer planet bisa digunakake minangka bagean pendukung ing ngangkat, penggalian, transportasi, konstruksi lan industri liyane.

1) Seri: PLE, PLF, PLS, WPL, WPLF, ZB, ZE, ZDF, ZDE, ZDS, ZDWF, ZDR, ZDG

2) Dimensi garis gearbox: 40, 60, 80, 120, 160
3) Rasio pangurang: 1~512
4) Lubrication: Lubrication umur
5) Kacepetan input: 3000-6000rpm
6) Urip: 30.000 jam
7) Backiash: Tahap 1: <3 (arcmin)
Tahap 2: <6 (arcmin)
Tahap 3: <8 (arcmin)
8) Suhu operasi: -25C nganti + 90C

 

Seri PLE, PLF, PLS, PLX, WPLE, WPLF
Gearbox ukuran outline (mm) 40, 60, 80, 90, 142, 160, 190, 242
panggung Tahap tunggal rong tahap Telung tataran
rasio 3:1, 4:1, 5:1, 7:1, 10:1 12:1, 16:1, 20:1, 25:1, 28:1, 35:1,

40:1, 50:1, 70:1

64:1, 80:1, 100:1, 125:1, 140:1, 175:1, 200:1,

250:1, 350:1, 400:1, 500:1, 700:1, 1000:1

Kacepetan input sing dirating (rpm) 3500 3500 3500
Kacepetan input maksimal (rpm) 6000 6000 6000
Efisiensi (%) 96 94 90
Pukulan paling ngisor (arcmin) 3 6 8
Niose (dB) ≤62 ≤62 ≤62
urip (h) 30000
Lubrication Lubrication seumur hidup
Tingkat pangayoman IP65

-Aplikasi

Reducer gear planet presisi gedhe digunakake ing: dermaga, pertambangan, transportasi, ngangkat, konstruksi, minyak, segara, kapal, baja lan lapangan liyane.

Reducer planet presisi cilik (mikro) digunakake ing piranti medis, omah cerdas, produk elektronik konsumen, antena drive, peralatan omah, drive mobil, lapangan robot, lapangan pesawat, lsp.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: